Lietuvininkų valgių ypatumai

Lietuvininkų valgių ypatumai. Skatinti įvairaus amžiaus asmenis domėtis istorija, tradicijomis, kulinariniu paveldu, Lietuvos regionų skirtumais ir panašumais. Mažosios Lietuvos kulinarinio paveldo produktų degustacija. Jūs sužinosite apie Lietuvininkų valgius, jų skirtumus nuo lietuvių ir žemaičių valgių. Sočiai pavalgysite mažlietuviško šiupinio, paskanausite kafijos su tradiciniu kuchenu – štrudeliu. Sužinosite kokiomis priemonėmis naudojosi šio krašto gyventojai medžiodami meškas, o jei pasiseks, tas priemones ir išbandysite.

Grupėms nuo 18 žmonių

Trukmė apie 1,5 val. Kaina žmogui 6,00 eurai

Mažosios Lietuvos kulinarinio paveldo produktų degustacija.

Kaimo turizmo sodyba ,,Mociškių palivarkas"

Tel. pasiteirauti +370 652 90229


Paieška:
Kontaktai
Šereikos g.5-3,
LT-99254 Vilkyškiai,
tel. +370 656 18 551,
ticpagegiai@gmail.com

Renginių kalendorius

<< spalis, 2019 >>
PATKPŠS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031